Avantaje Auto Rulate Bacau

Avantaje Auto Rulate Bacau

Descoperiți avantajele distincte ale Parcului Auto Rulat Bacău, unde fiabilitatea și calitatea se întâlnesc cu prețurile competitive. Fiecare vehicul reprezintă o oportunitate de a conduce cu încredere, beneficiind de inspecții atente și istoric transparent. Asigurăm că fiecare tranzacție este simplă și avantajoasă, punând la dispoziție o gamă variată de mașini pregătite pentru a satisface diverse preferințe. Cu noi, găsiți nu doar un vehicul, ci o investiție în confort și siguranță. Parcul Auto Rulat Bacău este partenerul dumneavoastră de încredere pentru a transforma călătoriile în experiențe plăcute și lipsite de griji pe șosea.

avantaje auto rulate bacau

Avantaje parc Auto Bacau

Kilometri certificati

Poti verifica in reteaua producatorului masinii sau in actele de import pentru a te convinge de faptul ca numarul de kilometri pe care o masina ii are sunt reali.

Numere rosii pe loc

Daca te-ai hotarat asupra uneia dintre masini, noi te scutim de orice procedura care trebuie facuta pentru a intra in posesia numerelor rosii, asadar, vei primi pe loc placutele de inmatriculare provizorii pe una, doua sau trei luni.

Numere de proba

Nu toate masinile noastre sunt inmatriculate pe teritoriul Romaniei, astfel, pentru o achizitie sigura, oferim numere de proba pentru a putea testa masina pe care ti-o doresti!

Rate auto Bacau

Ai posibilitatea de a achizitiona oricare din masinile noastre prin plata lunara. Raspunsul de credit il primiti intr-o ora direct in parcul nostru auto.

Buyback auto Bacau

Orice masina din parcul nostru poate fi achizitionata prin sistem buyback. Iti aduci masina veche, noi o evaluam, iar tu pleci cu masina noua acasa.

Programare RAR

Stim ca uneori programarea RAR poate aduce mari batai de cap, asa ca atunci cand decizi sa cumperi o masina de la noi, primesti si o programare RAR.

Hai la parc sa probezi masina mult visata !

Completeaza formularul si solicita o oferta de finantare

📍 Va așteptăm cu drag la locația noastră din Nicolae Bălcescu, DN 2, Nr. 1236, Bacău, România! Pentru informații suplimentare sau rezervări, sunați la ☎️ 0743 136 729 sau 0743 293 996. Vă stăm la dispoziție cu bucurie! 😊📞